• pagetitle pagetitle pagetitle

Trappen & Happen 2024

Na alle enthousiaste reacties over de afgelopen 2 edities van Happen en Stappen, gaan we nu verder met Trappen en Happen: we organiseren 23 juni 2024 een fietstocht in de gemeente Voorst die je op een aantal bijzondere plekken brengt en waar je van diverse, lekkere, streekgebonden versnapperingen wordt voorzien.

Je komt op plekken waar je misschien eerder bent geweest, maar op elke locatie wacht een verrassing. Je ziet of maak mee, iets wat je waarschijnlijk nog nooit eerder ervaren hebt. Naast het trappen is er onderweg meer dan genoeg te happen en te grappen. Uiteraard sluiten we weer af met een heuse Afterparty.

DOE MEE!

Met de opbrengst van dit evenement gaan we een aantal (Mantelzorgdag 2024 én Voedselbank in de Gemeente Voorst) goede doelen steunen. Wij gaan dus in Gemeente Voorst trappen, happen, grappen & lappen.

Afstand: c. 30km.

Duur: 2-2,5 uur.

Doe mee, met partner, familie, vrienden, buren, zakenrelatie … en laten we net als vorig jaar er samen een leuke middag hebben terwijl we geld inzamelen voor het goede doel!

TRAPPEN EN HAPPEN

Een evenement met diverse unieke wijn en spijs locaties 

WAAR:

Gemeente Voorst

WANNEER:

Zondag 23 juni 2024

TIJDEN:

Ontvangst vanaf 11:00 uur,
Start circa 12:00 uur,
Einde circa 20:00 uur

Doneren voor het goede doel kan natuurlijk altijd (hieronder). Bedankt voor uw interesse en eventuele bijdrage!

Mijn gegevens

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Meer informatie