• pagetitle pagetitle pagetitle

Happen en stappen 2023

Na alle enthousiaste reacties over ons Happen en Stappen evenement van afgelopen jaar, organiseren we in 2023 weer een wandeling die je op een aantal bijzondere plekken brengt en waar je ondergedompeld wordt in het historische Deventer. Net als bij de eerste editie kom je op plekken waar je waarschijnlijk nog nooit bent geweest.

Naast het stappen is er onderweg meer dan genoeg te happen en te grappen. Op diverse plekken word je voorzien van versnaperingen zoals nieuwe haring (vangst 2023), is er een ludieke fotowedstrijd en we sluiten ook weer af met een heuse Afterparty.

Download hier de Happen & Stappen informatie.

Sneak preview

WANNEER: Zondag 25 juni 2023

WAAR: Oude binnenstad Deventer

TIJDEN:
Ontvangst 12:30 uur Bergkerk Deventer,
Start circa 13:00 uur,
Finish rond 16:30 uur MIMIK Deventer,
Einde circa 20:00 uur

DOEL: Met de opbrengst van dit evenement gaan we met en via onze bevriende Rotaryclub in Adana (Turkije) de slachtoffers van de aardbeving in Turkije/Syrië steunen. Wij gaan dus weer in Deventer stappen, happen, grappen en lappen.

DOE MEE! met partner, familie, vrienden, buren, zakenrelatie … en laten we net als vorig jaar er samen een leuke middag hebben terwijl we geld inzamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije/Syrië!

Op dit moment is de inschrijving gesloten, omdat jhet maximum aantal inschrijvingen voor ons Happen en Stappen evenement is bereikt! Excuses voor het ongemak.

Eventueel kunt u zich nog melden bij aanvang van het evenement om te zien of er plaatsen vrij gekomen zijn.

Doneren voor het goede doel kan natuurlijk altijd (hieronder). Bedankt voor uw interesse en eventuele bijdrage!

Mijn gegevens
Extra donatie